Na današnji dan, točno leto dni nazaj (17.10.2020) smo v podjetju EFEKTIV d.o.o. iz Vinkovcem na Hrvaškem postavili novo tračno žago TrakMet TTP-600 PREMIUM. V družinskem podjetju se ukvarjajo z izdelavo unikatnih lesenih daril narejenih iz lesa hrasta, oreha, oljk ipd.

Nekaj čudovitih unikatnih daril podjetja si lahko pogledate spodaj. Če so vam všeš in bi jih imeli nam javite in bomo uredili.

TTP-600 Premium po enem letu delovanja

TTP-600 PREMIUM po enem letu delovanja in vsakodnevne uporabe kaže zelo dobre rezultate delovanja in produktivnosti. Stranka je v tem času dodobra spoznala žago, njeno upravljanje, vzdrževanje, uporabo tračnih listov, brušenje itd. Pregled delovanja v zadnjem letu nam kaže, da je žaga delovala povsem brez napak. Razen rednega vzdrževanja (čiščenje, mazanje itd) ni bilo okvar ali drugih zastojev.

Za mnenje o tračni žagi TTP-600 PREMIUM smo povprašali kolektiv podjetja Efektiv. S podjetja so se prijazno odzvali in nam poslali dopis v katerem so povzeli kako in zakaj so izbrali našo žago, izkušnje z nami in samo žago.  Spodaj je del mnenja, ki smo ga prevedli v slovenski jezik. Celotno mnenje stranke je na voljo na povezavi tukaj.

Dejan nam je v zadnjem letu priskrbel tračne žage za delo, za vsako vprašanje pa je na voljo 24 ur na dan.

Doslej še nismo imeli take podpore s strani dobaviteljev strojev in v podjetju jih imamo veliko.

Žaga je v tem letu razžagala 2250 m3 hrastovih in orehovih hlodov.

Z žago smo zelo zadovoljni, vse pohvale”

Kriterij pri izbiri tračne žage TrakMet TTP-600 Premium

V segmentu ozkotračnih žag je na trgu kar nekaj proizvajlcev, vendar ima TrakMet konkurenco izključno pri enem proizvajalcu.

V primerjavi s to konkurenco so bili v izboru podjetja ključni kriteriji, ki jih navajamo spodaj:

  • robustnost žage (ki se vidi že na prvi pogled)

  • popolna in zmogljiva oprema žage

  • zagotovljena pred in poprodajna podpora

  • rezervni deli in servisna storitev

  • ugodna cena

  • svetovanje pri izbiri opreme in načinov žaganja.

TTP-600 Premium @ Efektiv d.o.o. Vinkovci