Project Description

Dvojna žagalna glava – dvojna zmogljivost

Tračna žaga Trak-Met TTP-600/2 STANDARD

Tračna žaga Trak-Met TTP-600/2 STANDARD je edina dvojna tračna žaga, ki jo ponujamo v našem programu. Žaga je pogosto prisotna v žagarski industriji, predvsem tam, kjer potrebujejo veliko urno zmogljivost, saj omogoča do 3 m3 /h. Idealna je za žaganje paletnih elementov in različnih asortimentov direktno iz prizme.

Inovativna rešitev tračne žage Trak-Met TTP-600/2 STANDARD je izvedba posebne tekalne površine na vodilnih kolesih (kolutih). Tesno prileganje posebnega jermena preprečuje, da bi žagovina in smola prišli med jermen in kolesi (koluta). Ta rešitev zagotavlja stabilno, enakomerno in tiho žaganje, odpravlja vibracije, izboljša natančnost žaganja in podaljša življenjsko dobo tračnega lista do 40%.

Zmogljivost žage

Max. dolžina hloda: 4,0 m (možnost dokupa podaljškov)
Max. premer hloda: 80 cm (opcija 120 cm)

Napajanje žage

Moč el. motorja: 2 x 7,5 kW (2 x 11 kW opcija)
Napajalna moč:  17 kW (400v)

Dimenzije žage

D x Š x V: 6,0 m x 2,0 m x 1,9 m
Teža: 1750 kg

V našem podjetju imamo ekskluzivno zastopstvo za trženje izdelkov priznanega poljskega proizvajalca žagarske opreme Trak-Met. V prodajnem programu najdete različne tračne žage: vertikalne, horizontalne, večlistne, mobilne, tudi širokolistne, robilnike (žamarje), cepilnike in še mnogo več.

Pri izdelavi varnih in zanesljivih strojev ni kompromisov. Dobavitelji strojnih podsklopov so evropska podjetja, in sicer: SIEMENS Nemčija – elektromotorji, SCHNEIDER ELECTRIC Francija – avtomatizacija in nadzorni sistemi, CHIARAVALLI Italija- prenosni zobniki, HELUKABEL Nemčija – kabli in kanali, OPTIBELT Nemčija- jermenice in jermeni, WINTERSTEIGER Avstrija – tračne žage, HELIOS Slovenija – premazi in barve, FAG / SKF – ležaji in GAMTECH / HYDROPRES – hidravlični pogoni.

Trak-Met uspešno izvaža svoje stroje v Nemčijo, Avstrijo, Norveško, Švico, Francijo, Češko, Slovaško, Šrilanko … in sedaj tudi v Slovenijo.

Vedno na voljo za vas

Če vam nismo uspeli odgovoriti na vaša vprašanja in želite več informacij, nam sporočite in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.