Project Description

Robustna in zmogljiva žaga z obilico možnosti dodatne opreme

Tračna žaga Trak-Met TTP-600 STANDARD

Tračna žaga Trak-Met TTP 600 STANDARD je osnovna tračna žaga, ki jo ponujamo v našem programu. Žaga je pogosto prisotna v žagarski industriji, gozdnih podjetjih, pri srednje velikih lastnikih gozdov, pohištveni industriji itd. Zaradi izredno močne in robustne konstrukcije ima visoko natančnost žaganja do 0,5 mm. Žaga je lahko za stranko opremljena z osnovno opremo, možen pa je dokup “premium” hidravličnega paketa, zbiralnika žagovine, sedeža, itd. Resnično univerzalna in povsem po želji stranke opremljena tračna žaga.

Inovativna rešitev tračne žage Trak-Met TTP-600 STANDARD je izvedba posebne tekalne površine na vodilnih kolesih (kolutih). Tesno prileganje posebnega jermena preprečuje, da bi žagovina in smola prišli med jermen in kolesi (koluta) . Ta rešitev zagotavlja stabilno, enakomerno in tiho žaganje, odpravlja vibracije, izboljša natančnost žaganja in podaljša življenjsko dobo tračnega lista do 40%.

Zmogljivost žage

Max. dolžina hloda: 4,8 m (možnost dokupa podaljškov)
Max. premer hloda: 85 cm (opcija 120 cm)

Napajanje žage

Moč el. motorja: 7,5 kW (11 kW opcija)
Napajalna moč:  10 kW (400v)

Dimenzije žage

D x Š x V: 6,0 m x 2,0 m x 1,9 m
Teža: 1250 kg (osnovna oprema) pa do 2500 kg

V našem podjetju imamo ekskluzivno zastopstvo za trženje izdelkov priznanega poljskega proizvajalca žagarske opreme Trak-Met. V prodajnem programu najdete različne tračne žage: vertikalne, horizontalne, večlistne, mobilne, tudi širokolistne, robilnike (žamarje), cepilnike in še mnogo več.

Pri izdelavi varnih in zanesljivih strojev ni kompromisov. Dobavitelji strojnih podsklopov so evropska podjetja, in sicer: SIEMENS Nemčija – elektromotorji, SCHNEIDER ELECTRIC Francija – avtomatizacija in nadzorni sistemi, CHIARAVALLI Italija- prenosni zobniki, HELUKABEL Nemčija – kabli in kanali, OPTIBELT Nemčija- jermenice in jermeni, WINTERSTEIGER Avstrija – tračne žage, HELIOS Slovenija – premazi in barve, FAG / SKF – ležaji in GAMTECH / HYDROPRES – hidravlični pogoni.

Trak-Met uspešno izvaža svoje stroje v Nemčijo, Avstrijo, Norveško, Švico, Francijo, Češko, Slovaško, Šrilanko … in sedaj tudi v Slovenijo.

Vedno na voljo za vas

Če vam nismo uspeli odgovoriti na vaša vprašanja in želite več informacij, nam sporočite in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.