Project Description

Robustna in zmogljiva tračna žaga z obilico možnosti dodatne opreme, ki sledi vaši potrebam

Tračna žaga za razrez hlodovine
Trak-Met TTP-600 STANDARD

Tračna žaga Trak-Met TTP 600 STANDARD je osnovna tračna žaga, ki jo ponujamo v našem programu. Žaga je pogosto prisotna v žagarski industriji, gozdnih podjetjih, pri srednje velikih lastnikih gozdov, pohištveni industriji itd. Zaradi izredno močne in robustne konstrukcije ima visoko natančnost žaganja do 0,5 mm. Žaga je lahko za stranko opremljena z osnovno opremo, možen pa je dokup “premium” hidravličnega paketa, zbiralnika žagovine, sedeža, itd. Resnično univerzalna in povsem po želji stranke opremljena tračna žaga.

Inovativna rešitev tračne žage Trak-Met TTP-600 STANDARD je izvedba posebne tekalne površine na vodilnih kolesih (kolutih). Tesno prileganje posebnega jermena preprečuje, da bi žagovina in smola prišli med jermen in kolesi (koluta) . Ta rešitev zagotavlja stabilno, enakomerno in tiho žaganje, odpravlja vibracije, izboljša natančnost žaganja in podaljša življenjsko dobo tračnega lista do 40%.

Zmogljivost žage

Max. dolžina hloda: 4,8 m (možnost dokupa podaljškov)
Max. premer hloda: 85 cm (opcija 120 cm)

Napajanje žage

Moč el. motorja: 7,5 kW (11 kW opcija)
Napajalna moč:  10 kW (400v)

Dimenzije žage

D x Š x V: 6,0 m x 2,0 m x 1,9 m
Teža: 1250 kg (osnovna oprema) pa do 2500 kg

Preverite še ostalo ponudbo Trak-Met tračnih žag

Vedno na voljo za vas

Če vam nismo uspeli odgovoriti na vaša vprašanja in želite več informacij, nam sporočite in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.