Project Description

Priprava drv še nikoli ni bila tako enostavna in lahka. Preverite zakaj!

Rezalno cepilni stroj Trak-Met PLD-450 (25 ton)

Rezalno cepilni stroj Trak-Met PLD-450 se uporablja za pripravo drv v velikih količinah. Naprava v enem združuje verižno žago ter cepilec za cepljenje drv. Z njim  boste lahko žagali in cepili hlode premera do 450 mm ter jih nažagali na poljubne dolžine med  250 in 620 mm. Rezalno cepilni stroj samodejno regulira cepilno silo, ki znaša med 9 in 25 ton. Kupec lahko rezalno cepilni stroj PLD-450 opremi s pognom na el. motor (11kW) ali pa preko traktorskega kardana. Možna je tudi dobava dizelskega motorja ter mobilne verzije.

Na voljo sta dve verziji rezalno cepilnega stroja:

Rezalno cepilni stroj je opremljen s polavtomatskim sistemom: meč žage (sabljo), prijemalo hloda in nastavitev višine noža upravlja operater ročno. Druge funkcije, kot so podajanje hloda, cepljenje hloda ter izhodni transportni trak upravlja operater preko “joysticka”.

Vse funkcije rezalno cepilnega stroja PLD-450 so automatizirane in jih upravlja operater preko  hidravličnih komand oziroma dodatnega “joysticka”. V tej verziji ima rezalno cepilni stroj serijsko vgrajen hladilnik hidravličnega olja.

Poleg rezalno cepilnega stroja nudimo tudi nalagalno rampo, ki vam bo povečala produktivnost razreza in cepljena drv. Nalagalno rampo se priklopi neposredno na rezalno cepilni stroj. Upravljanje je s tem preprosto ter hitro.

Standardna dimenzije nalagalne rampe za hlodovino so: 3000 mm x 1800 mm x 1150 mm
Kapaciteta: cca 2m3
Nosilnost: 3 t
Dvig podajalne rampe: 1 t

Zmogljivost stroja

  • Dolžina reza: 250-620 mm

  • Max. premer obdelovanca: 450 mm

  • Cepilna moč: 25T (dve stopnji)

Napajanje stroja

  • El. motor (11 kW) ali kardanski (traktor)

  • Pretok dveh črpalk: 46 l + 20 l

Dimenzije stroja

  • D x Š x V: 2350 x 1250 x 1800

  • Teža: 1450 kg

  • Dolžina izhodne rampe: 3,3 m

Galerija slik rezalno cepilnega stroja Trak-Met PLD-450

Video predstavitev rezalno cepilnega stroja Trak-Met PLD-450

Vedno na voljo za vas

Če vam nismo uspeli odgovoriti na vaša vprašanja in želite več informacij, nam sporočite in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.