Project Description

Priprava drv še nikoli ni bila tako enostavna in lahka. Preverite zakaj!

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Rezalno cepilni stroj Trak-Met PLD-450

Rezalno cepilni stroj Trak-Met PLD-450 (25 ton) je polavtomatski stroj, ki se uporablja za pripravo drv v velikih količinah. Naprava v enem združuje verižno žago in cepilec za cepljenje drv. Z njim  boste lahko žagali in cepili hlode premera do 450 mm ter jih nažagali na poljubne dolžine med  250 in 620 mm.

V osnovni opremi je rezalno cepilni stroj gnan z el. motorjem, možna je tudi dobava dizelskega oziroma bencinskega motorja in ostale dodatne opreme.

OSNOVNA OPREMA
DODATNA OPREMA
VIDEO PREDSTAVITEV

Zmogljivost stroja

Max. premer obdelovanca: 450 mm (opcijsko 480 mm)
Dolžina reza: 250-620 mm
Cepilna moč: 25T

Napajanje stroja

Moč el. motorja: 11 kW
Opcija: bencinski motor
Pretok dveh črpalk: 46 l + 20 l

Dimenzije stroja

D x Š x V: 2350 x 1250 x 1800
Dolžina izhodne rampe: 3,3 m
Teža: 1450 kg

V našem podjetju imamo ekskluzivno zastopstvo za trženje izdelkov priznanega poljskega proizvajalca žagarske opreme Trak-Met. V prodajnem programu najdete različne tračne žage: vertikalne, horizontalne, večlistne, mobilne, tudi širokolistne, robilnike (žamarje), cepilnike in še mnogo več.

Pri izdelavi varnih in zanesljivih strojev ni kompromisov. Dobavitelji strojnih podsklopov so evropska podjetja, in sicer: SIEMENS Nemčija – elektromotorji, SCHNEIDER ELECTRIC Francija – avtomatizacija in nadzorni sistemi, CHIARAVALLI Italija- prenosni zobniki, HELUKABEL Nemčija – kabli in kanali, OPTIBELT Nemčija- jermenice in jermeni, WINTERSTEIGER Avstrija – tračne žage, HELIOS Slovenija – premazi in barve, FAG / SKF – ležaji in GAMTECH / HYDROPRES – hidravlični pogoni.

Trak-Met uspešno izvaža svoje stroje v Nemčijo, Avstrijo, Norveško, Švico, Francijo, Češko, Slovaško, Šrilanko … in sedaj tudi v Slovenijo.

Vedno na voljo za vas

Če vam nismo uspeli odgovoriti na vaša vprašanja in želite več informacij, nam sporočite in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.

POŠLJITE VPRAŠANJE