Project Description

Tračna žaga za uporabnike, ki jim stacionarna žaga ni dovolj

Tračna žaga za razrez hlodovine Trak-Met TTP-600 MOBILE

Tračna žaga Trak-Met TTP-600 MOBILE je namenjena uporabnikom, ki si želijo storitev razreza hlodovine opraviti na terenu. Uporaba hidravlike bistveno poveča učinkovitost žage in olajša manevriranje. Zmogljivost stroja je odvisna od debeline hlodovine in zahtevane debeline rezanega lesa in je v povprečju 1-2 m³ na uro. Tanek tračni list je zaradi velikih prihrankov odpadnega materiala in natančnosti rezanja 0,5-1 mm široko prisoten v lesni industriji, tesarstvu, pohištveni industriji in kmetijstvu. Žaga je narejena izredno robustno, tako da ne bo težav tudi s hlodovino težko do 3000 kg.

Inovativna rešitev tračne žage Trak-Met TTP-600 MOBILE je izvedba posebne tekalne površine na vodilnih kolesih (kolutih). Tesno prileganje posebnega jermena preprečuje, da bi žagovina in smola prišli med jermen in kolesi (koluta). Ta rešitev zagotavlja stabilno, enakomerno in tiho žaganje, odpravlja vibracije, izboljša natančnost žaganja in podaljša življenjsko dobo tračnega lista do 40%.

Zmogljivost žage

  • Max. dolžina hloda: 4,8 m (možnost dokupa podaljškov)

  • Max. premer hloda: 85 cm (opcija 115 cm)

  • Zmogljivost: 1-1,5 m3 /h

Napajanje žage

  • El. motor: 7,5 kW (11 kW in 15kW opcija)

  • Napajalna moč: 14 kW (400v)

Dimenzije žage

  • D x Š x V: 7,0 m x 2,0 m x 2,4 m

  • Teža: 1850 kg (osnovna oprema) – 2850 kg (z hidravliko)

  • Tračni list: 4000 mm x 35 mm x 1.1 mm

Galerija slik tračne žage TTP-600 MOBILE

Pogledajte ostale modele tračnih žag Trak-Met

DAJK Trak Met Logo 300x152

V našem podjetju imamo ekskluzivno zastopstvo za trženje izdelkov priznanega poljskega proizvajalca žagarske opreme Trak-Met. V prodajnem programu najdete različne tračne žage: vertikalne, horizontalne, večlistne, mobilne, tudi širokolistne, robilnike (žamarje), cepilnike in še mnogo več.

Pri izdelavi varnih in zanesljivih strojev ni kompromisov. Dobavitelji strojnih podsklopov so evropska podjetja, in sicer: SIEMENS Nemčija – elektromotorji, SCHNEIDER ELECTRIC Francija – avtomatizacija in nadzorni sistemi, CHIARAVALLI Italija- prenosni zobniki, HELUKABEL Nemčija – kabli in kanali, OPTIBELT Nemčija- jermenice in jermeni, WINTERSTEIGER Avstrija – tračne žage, HELIOS Slovenija – premazi in barve, FAG / SKF – ležaji in GAMTECH / HYDROPRES – hidravlični pogoni.

Trak-Met uspešno izvaža svoje stroje v Nemčijo, Avstrijo, Norveško, Švico, Francijo, Češko, Slovaško, Šrilanko … in sedaj tudi v Slovenijo.