Project Description

Nalagalna rampa za hlodovino je nujen izdelek za uporabnike (žagarje), ki bodo izvajali masovno žaganje hlodovine

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Nalagalna rampa za hlodovino

Manipulacija ter nalaganje hlodovine z viličarjem ali traktorskim nakladačem neposredno na dvižne roke tračne žage je pri masovni proizvodnji dokaj zamudna in tudi stroškovno neoptimalna možnost. Trak-Met nalagalna rampa za hlodovino je nujen izdelek za uporabnike (žagarje), ki bodo izvajali masovno žaganje hlodovine.

Rampo je možno prilagoditi vsakemu modelu tračnih žag z hidravličnim paketom. Ča tračna žaga nima hidravličnega paketa je možna izdelava sistema s prilagojeno hidravlično napajalno enoto.

Standardna dimenzije nalagalne rampe za hlodovino so: 2200 mm x 3000 mm x 790 mm
Kapaciteta: 7-10 m3
Nosilnost: 5 t
Dvig podajalne rampe: 4 t

Možna dobava tudi drugih dimenzij.

V našem podjetju imamo ekskluzivno zastopstvo za trženje izdelkov priznanega poljskega proizvajalca žagarske opreme Trak-Met. V prodajnem programu najdete različne tračne žage: vertikalne, horizontalne, večlistne, mobilne, tudi širokolistne, robilnike (žamarje), cepilnike in še mnogo več.

Pri izdelavi varnih in zanesljivih strojev ni kompromisov. Dobavitelji strojnih podsklopov so evropska podjetja, in sicer: SIEMENS Nemčija – elektromotorji, SCHNEIDER ELECTRIC Francija – avtomatizacija in nadzorni sistemi, CHIARAVALLI Italija- prenosni zobniki, HELUKABEL Nemčija – kabli in kanali, OPTIBELT Nemčija- jermenice in jermeni, WINTERSTEIGER Avstrija – tračne žage, HELIOS Slovenija – premazi in barve, FAG / SKF – ležaji in GAMTECH / HYDROPRES – hidravlični pogoni.

Trak-Met uspešno izvaža svoje stroje v Nemčijo, Avstrijo, Norveško, Švico, Francijo, Češko, Slovaško, Šrilanko … in sedaj tudi v Slovenijo.

Vedno na voljo za vas

Če vam nismo uspeli odgovoriti na vaša vprašanja in želite več informacij, nam sporočite in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.

POŠLJITE VPRAŠANJE