Project Description

Agregati – generatorji električne energije za zanesljivo delovanje vaših naprav ob izpadih elektrike

V našem podjetju imamo ekskluzivno zastopstvo za trženje izdelkov priznanega proizvajalca agregatov – generatorjev električne energije Gucbir. Podjetje je bilo ustanovljeno 1980 leta in ima bogate izkušnje ter znanje za izdelavo agregatov – generatorjev električne energije. Podjetje je s svojimi agregati prisotno na več kot 90 svetovnih trgov in velja za vodilnega turškega proizvajalca agregatov. Letno v dveh tovarnah veliki  45.000m2 izdelajo preko 3200 agregatov, kar je ogromna številka. Tovarna ponuja stacionarne agregate, prenosne agregate, celo agregate za ladje oziroma pomorski program.

Agregati – generatorji električne energije Gucbir, so zgrajeni in certificirani po standardu kakovosti ISO 9001: 2008, EN ISO 14001: 2004, OHSAS 18001: 2007, certifikatu CE o skladnosti z evropskim standardom in certifikat kakovosti TSE (za generatorje med močjo 15 kVA in 2250 kVA).

V podjetju DAJK d.o.o. ponujamo celoten program agregatov – generatorjev električne enegije. Najbolj prodajanje agregate ponujamo tudi preko naše spletne trgovine.

  • Dizelski agregati – stacionarni

  • Prenosni agregati (bencinski in dizelski)

  • Agregati za osvetljevanje

  • Agregati za pomorstvo

Agregati – generatorji električne energije Gucbir

Agregati največjega turškega proizvajalca Gucbir veljajo v svetu za kvalitetne, zanesljive in cenovno ugodne agregate. To dokazuje tudi velika proizvodnja številka (več kot 3200 agregatov letno) in izvoz na kar 90 svetovnih trgov.

Stacionarni agregati

Dizelski agregati – generatorji

Dizelski agregati – generatorji

Dizelski agregati moči 10 kVA – 2750 kVA

Nudimo vam bogat nabor agregatov – generatorjev električne energije od malih 10 kVA pa vse do ogromnih 2750 kVA. Stranka ima glede na potrebe možnost vgradnje vrhunskih dizelskih motorjev uglednih proizvajalcev, kot tudi različnih tipov alternatorjev. Zagotavljamo vam, da boste pri nas našli agregat, ki vam bo služil dolgo časa.

Različne možnosti dizelskih agregatov – generatorjev Gucbir

  • Agregati z BAUDOUIN motorji moči 20 kVA – 2750 kVA

  • Agregati z PERKINS motorji moči 10 kVA – 2500 kVA

  • Agregati z KUBOTA motorji moči 11 kVA – 50 kVA

  • Agregati z alternatorji MARANELO

  • Agregati z alternatorji STAMFORD

  • Agregati z alternatorji LEROY-SOMER

Smo vas prepričali?

Vas zanima naša ponudba?
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
Prenosni agregati

Bencinski in dizelski prenosni agregati – generatorji

Prenosni agregati (bencinski in dizelski)

Prenosni agregati moči 1 kVA – 10 kVA

Prenosni agregati so idealna možnost za preprečevanje krajših izpadov električne energije vašega doma. Uporabni tudi ne področjih kjer ni elektrike (vikendi, zasebne zabave …), gradbeništvo itd. Agregati z zmogljivi motorji in majhno porabo bodo našli domov v vsaki hiši.

V naši spletni trgovini vam nudimo naslednje agregate

Smo vas prepričali?

List lahko naročite v naši spletni prodajalni
KUPITE V E-TRGOVINI
Prenosni agregati

Agregati za osvetljevanje prireditev

Agregati za osvetljevanje

Agregati moči 10 kVA – 250 kVA

Agregati za osvetljevanje zadovoljuje vašo potrebo po neprekinjenem svetlem prostoru s svojo močjo osvetlitve, ki je blizu sončni svetlobi. Vlivanje betona, gradnje cest in mostov, je samo eden izmed primerov uporabe agregatov – generatorjev. So idealni in zanesljiv pri nočnih operacijah, ki zahtevajo neprekinjeno delovanje.

Agregati za osvetljevanje svojim uporabnikom zagotavljajo, da se s svojo mobilno funkcijo, hitro odzovejo na začasne potrebe po razsvetljavi. Je zelo praktičen in učinkovit vir razsvetljave za športne aktivnosti, gradbišča, koncerte in druge dogodke ter nočno namestitev.

Smo vas prepričali?

Vas zanima naša ponudba?
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
Agregati za pomorstvo

Dizelski agregati Kubota – namenjeni na pomorstvo

Agregati za pomorstvo

Agregati moči 10 kVA – 1500 kVA

V našem programu agregatov, ponujamo različne alternative za ladijske agregate – generatorje. Primarno se za agregate za pomorstvo vgrajujejo dizelski motorji japonske Kubote. Na voljo so agregati z alternatorji MARANELO in STAMFORD.

Smo vas prepričali?

List lahko naročite v naši spletni prodajalni
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE