Project Description

Kljub novim tehnologijam gater žaga ostaja pomemben del žagarske opreme

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Gater žaga Trak-Met PRU-570

Gater žaga Trak-Met PRU-570 je stroj za žaganje tako prizem kot tudi cele hlodovine. Pri tem je maksimalna dolžina hloda omejena na 7000 mm in premera do 350 mm. Sistem osmih valjev (štirje na vsaki strani) omogoča razrez zelo kratkih, delno že razžaganih, obdelovancev (800 mm) in okroglega lesa dolžine minimalno 1200 mm.

V gater žago se lahko vgradi do 10 gater listov dimenzije 815 x 80 x 1,5 mm. “Odrez” je zelo majhen in znaša 2,2 mm ali 2,8 mm. Posebej velja omeniti zelo malo skupno moč elektro motorja – le 18 kW.

Povprečna učinkovitost gater žage Trak-Met PRU-570 je od 15 do 25 m3 v 8 urah.

OSNOVNA OPREMA
VIDEO PREDSTAVITEV

Zmogljivost žage

Max. višina in širina obdelovanca: 350 mm | 570 mm
Minimalna debelina razanega lesa: 13 mm

Napajanje žage

Moč el. motorja: 15 kW
Moč pogona | moč hidravlike: 0,75 kW € | 2,2 kW

Dimenzija žage

Dimenzija (DxŠxV): 1200 mm x 1600 mm x 2450 mm
Teža: 3050 kg

V našem podjetju imamo ekskluzivno zastopstvo za trženje izdelkov priznanega poljskega proizvajalca žagarske opreme Trak-Met. V prodajnem programu najdete različne tračne žage: vertikalne, horizontalne, večlistne, mobilne, tudi širokolistne, robilnike (žamarje), cepilnike in še mnogo več.

Pri izdelavi varnih in zanesljivih strojev ni kompromisov. Dobavitelji strojnih podsklopov so evropska podjetja, in sicer: SIEMENS Nemčija – elektromotorji, SCHNEIDER ELECTRIC Francija – avtomatizacija in nadzorni sistemi, CHIARAVALLI Italija- prenosni zobniki, HELUKABEL Nemčija – kabli in kanali, OPTIBELT Nemčija- jermenice in jermeni, WINTERSTEIGER Avstrija – tračne žage, HELIOS Slovenija – premazi in barve, FAG / SKF – ležaji in GAMTECH / HYDROPRES – hidravlični pogoni.

Trak-Met uspešno izvaža svoje stroje v Nemčijo, Avstrijo, Norveško, Švico, Francijo, Češko, Slovaško, Šrilanko … in sedaj tudi v Slovenijo.

Vedno na voljo za vas

Če vam nismo uspeli odgovoriti na vaša vprašanja in želite več informacij, nam sporočite in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.

POŠLJITE VPRAŠANJE