Project Description

Mala, robustna in zmogljiva tračna žaga za razrez hlodovine primerna za domače mojstre in kmetovalce

Tračna žaga za razrez hlodovine
Trak-Met TTP-600 ECONOMY

Tračna žaga Trak-Met TTP-600 ECONOMY je najmanjša tračna žaga, ki jo ponujamo v našem programu. Žaga je posebej primerna za manjše uporabnike, domače mojstre in kmetovalce. Če potrebujete močno, enostavno, vendar kvalitetno ter cenovno ugodno manjšo tračno žago, potem je Trak-Met TTP-600 ECONOMY pravi izbor. Žagalna »glava« modela Trak-Met TTP-600 ECONOMY je na trgu prisotna že vrsto let. Podedovana je iz modela Trak-Met TTP-600 Standard, kar je zagotovilo za tehnično zanesljivost stroja in zelo visoko natančnost žaganja do 1 mm.

Inovativna rešitev tračne žage Trak-Met TTP-600 ECONOMY je izvedba posebne tekalne površine na vodilnih kolesih (kolutih). Tesno prileganje posebnega jermena preprečuje, da bi žagovina in smola prišli med jermen in kolesi (koluta) . Ta rešitev zagotavlja stabilno, enakomerno in tiho žaganje, odpravlja vibracije, izboljša natančnost žaganja in podaljša življenjsko dobo tračnega lista do 40%.

Naša najmanjša tračna žaga, mora biti izvrsten izdelek. Ne potrebuje vse dodatne opreme kot večje tračne žage iz našega programa. Mora pa biti močna, robustna in zmogljiva glede na svojo velikost. Stranka mora biti nad njo navdušena in zagotovo bo čez nekaj časa posegla po večjem modelu, s katerim si bo olajšala delo, povečala produktivnost in seveda tudi finančni donos.

DAJK Dejan KlancarDejan Klančar , DAJK

Zmogljivost žage

Max. dolžina hloda: 4,8 m (možnost dokupa podaljškov)
Max. premer hloda: 70 cm

Napajanje žage

El. motor: 5,5 kW ali bencinski 13 KM
Napajalna moč:  6 kW (380v)

Dimenzije žage

D x Š x V: 6,0 m x 2,0 m x 1,7 m
Teža: 750 kg

Video predstavitev tračne žage TTP-600 ECONOMY

Preverite še ostalo ponudbo Trak-Met tračnih žag

Vedno na voljo za vas

Če vam nismo uspeli odgovoriti na vaša vprašanja in želite več informacij, nam sporočite in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.