Project Description

Robustna in zmogljiva tračna žaga za razrez hlodovine primerna za mizarje, domače mojstre in kmetovalce

Tračna žaga za razrez hlodovine Trak-Met TTP-600 ECONOMY

Tračna žaga Trak-Met TTP-600 ECONOMY je najmanjša tračna žaga, ki jo ponujamo v našem programu. Žaga je posebej primerna za manjše uporabnike, domače mojstre in kmetovalce. Če potrebujete močno, enostavno, vendar kvalitetno ter cenovno ugodno manjšo tračno žago, potem je tračna žaga Trak-Met TTP-600 ECONOMY pravi izbor. Inovativna rešitev podedovana iz modela Trak-Met TTP-600 STANDARD je zagotovilo za tehnično zanesljivost in zelo visoko natančnost žaganja do 1 mm.

Tračna žaga Trak-Met TTP-600 ECONOMY je v primerjavi s konkurenco v razredu manjših žag močnejša, težja ter bolj robustna. Po mnenju naših strank je glede na ceno, zmogljivost ter kvaliteto zelo dobra izbira.

Naša najmanjša tračna žaga, mora biti izvrsten izdelek. Ne potrebuje vse dodatne opreme kot večje tračne žage iz našega programa. Mora pa biti močna, robustna in zmogljiva glede na svojo velikost. Stranka mora biti nad njo navdušena in zagotovo bo čez nekaj časa posegla po večjem modelu, s katerim si bo olajšala delo, povečala produktivnost in seveda tudi finančni donos.

DAJK Dejan KlancarDejan Klančar , DAJK
DAJK Tracna Zaga Trak Met TTP600 EKO 6
DAJK Tracna Zaga Trak Met TTP600 EKO 3

Zmogljivost žage

Max. dolžina hloda: 4,8 m (možnost dokupa podaljškov)
Max. premer hloda: 70 cm
Zmogljivost: do 1 m3 /h

Napajanje žage

El. motor: 5,5 kW ali bencinski 13 KM
Napajalna moč: 6 kW (380v)

Dimenzije žage

D x Š x V: 6,0 m x 2,0 m x 1,7 m
Teža: 750 kg (osnova)
Tračni list: 4000 mm x 35 mm x 1.1 mm

Galerija slik tračne žage TTP-600 ECO

Video predstavitev tračne žage TTP-600 ECONOMY

Pogledajte ostale modele tračnih žag Trak-Met

Vedno na voljo za vas

Če vam nismo uspeli odgovoriti na vaša vprašanja in želite več informacij, nam sporočite in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.