Project Description

Preprosta, robustna in poceni mobilna žaga za nezahtevne uporabnike

Mobilna tračna žaga TTP-600 Mobile (brez hidravlike)

Mobilna tračna žaga TTP-600 Mobile STANDARD je namenjena manj zahtevnim uporabnikom, ki si želijo storitev razreza hlodovine opraviti na terenu, vendar pa ne potrebujejo vso hidravlično opremo. Kljub svoji preprostosti in robustnosti pa žaga opravlja svoje delo zelo dobro. Kljub temu, da žaga nima vgrajene hidravlične opreme je njen okvir povsem enak kot na večjemu modelu. To zagotavlja, da lahko nanjo postavimo hlodovino težko do 3000 kg.

Žaga je lahko po želji stranke opremljena z vsemi električnimi pomiki, zmogljivim računalnikom, predrezilom itd.

Za bolj zahtevne uporabnike imamo na voljo seveda tudi mobilno žago PREMIUM opremljeno z vso hidravlično opremo. Več o PREMIUM mobilni žagi si lahko preberete TUKAJ.

Zmogljivost žage

  • Max. dolžina hloda: 4,8 m (možnost dokupa podaljškov)

  • Max. premer hloda: 85 cm (opcija 115 cm)

  • Zmogljivost: 1-1,5 m3 /h

Napajanje žage

  • El. motor: 7,5 kW (11 kW in 15kW opcija)

  • Napajalna moč: 14 kW (400v)

Dimenzije žage

  • D x Š x V: 7,0 m x 2,0 m x 2,4 m

  • Teža: 1850 kg (osnovna oprema) – 2850 kg (z hidravliko)

  • Tračni list: 4000 mm x 35 mm x 1.1 mm

Galerija slik tračne žage TTP-600 MOBILE

Pogledajte ostale modele tračnih žag Trak-Met

DAJK Trak Met Logo 300x152

V našem podjetju imamo ekskluzivno zastopstvo za trženje izdelkov priznanega poljskega proizvajalca žagarske opreme Trak-Met. V prodajnem programu najdete različne tračne žage: vertikalne, horizontalne, večlistne, mobilne, tudi širokolistne, robilnike (žamarje), cepilnike in še mnogo več.

Pri izdelavi varnih in zanesljivih strojev ni kompromisov. Dobavitelji strojnih podsklopov so evropska podjetja, in sicer: SIEMENS Nemčija – elektromotorji, SCHNEIDER ELECTRIC Francija – avtomatizacija in nadzorni sistemi, CHIARAVALLI Italija- prenosni zobniki, HELUKABEL Nemčija – kabli in kanali, OPTIBELT Nemčija- jermenice in jermeni, WINTERSTEIGER Avstrija – tračne žage, HELIOS Slovenija – premazi in barve, FAG / SKF – ležaji in GAMTECH / HYDROPRES – hidravlični pogoni.

Trak-Met uspešno izvaža svoje stroje v Nemčijo, Avstrijo, Norveško, Švico, Francijo, Češko, Slovaško, Šrilanko … in sedaj tudi v Slovenijo.