Kaj potrebujemo

Naša politika varovanja osebnih podatkov ureja uporabo in shranjevanje podatkov. Politiko varovanja osebnih podatkov si lahko ogledate na straneh Zasebnost (Privacy) – dajk.si in mobilnazaga.com

DAJK, Dejan Klančar s.p., Šolska ulica 1, Loče je upravljalec osebnih podatkov, ki jih posreduje (subjekt podatkov: vi, kupec, obiskovalec itd.).

Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:

  • E-mail naslov;
  • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka;
  • Piškotke;
  • Google Analytics sledenje obiska;
  • Povezave z osebnimi profili na socialnih skupinah.
  • Vsak osebni podatek po vrsti podatka pridobimo glede na nujnost in z ločenim soglasjem.

Zakaj jih potrebujemo?

Vaše osebne podatke potrebujemo za naslednje storitve:

  • E-mail naslov za odgovarjanje na vaša e-mail sporočila ali sporočila, poslana preko online obrazcev;
  • E-mail naslov za pošiljanje ponudb in e-novic;
  • Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za sprejemanje povpraševanj in pošiljanje ponudb ali v zvezi z izpolnitvijo drugih Vaših zahtev (spletni nakup)
  • E-mail naslov za avtomatiziran marketing (zahvale za prijave, ankete ter podobno);
  • Piškotki za delovanje spletnih stran;
  • Komuniciranje preko socialnih skupin z osebnimi profili, ki potrdijo povezavo z nami;
  • Agregirane podatke iz Google Analytics za sledenje obiska in interno analitiko, s katero bomo izboljševali vsebine.

Kaj počnemo z osebnimi podatki

Vaši osebni podatki so obdelani v DAJK, Dejan Klančar s.p., Šolska ulica 1, Loče, ki je lociran v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje podatkov v Sloveniji ali znotraj Evropske unije.

Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkov, razen, če je to potrebno zaradi zakonodaje.

Kako dolgo jih hranimo

V skladu z zakonom ali pravilnikom o hrambi podatkov, smo dolžni hraniti vaše podatke glede na urnik hrambe osebnih podatkov (maksimalna doba je 20 let ali manj). Po tem obdobju bodo vaši osebni podatki arhivirani. Vse osebne podatke, ki jih hranimo za obveščanje, trženje in podporo, bomo hranili, dokler nas ne obvestite, da ne želite več prejemati teh informacij s klikom na gumb Odjava ali s pomočjo obrazca o ukinitvi soglasja (dajk.si ali na mobilnazaga.com), vendar ne več, kot je maksimalna doba hrambe. Za več informacij o načrtu hrambe osebnih podatkov glejte Politiko varovanja (dajk.si ali na mobilnazaga.com).

Kakšne so vaše pravice?

Če mislite, da so osebni podatki, ki jih imamo o vas, napačni ali nepopolni, imate možnost, da pošljete zahtevo o pregledu teh podatkov, jih popravite ali jih izbrišete. Pišite nam preko (Obrazec za zahtevek za dostop do podatkovnih podatkov – dajk.si ali na mobilnazaga.com)

V primeru, da se želite pritožiti, kako smo obdelali vaše osebne podatke, se obrnite na koordinatorja oz. pooblaščeno osebo za varstvo podatkov oz. DPC (Data Protection Contact) na e-naslov dpo@dajk.si ali pisno na DAJK, Dejan Klančar s.p., Šolska ulica 1, Loče.

Naš DPC bo nato preučil vašo pritožbo in vas kontaktiral o rešitvi zadeve. Če še vedno menite, da vaši osebni podatki niso bili ustrezno obdelani v skladu z zakonom, se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca in vložite pritožbo pri njem. S posebnim obrazcem, ki ga najdete na strani Zasebnost (dajk.si) lahko zahtevate dostop do politik in dokumentov, ki so povezani z zasebnostjo.

Loče, 12.2.2019