Privacy Policy

Privacy Policy2019-05-09T09:26:55+00:00

Kaj potrebujemo

Naša politika varovanja osebnih podatkov ureja uporabo in shranjevanje podatkov. Politiko varovanja osebnih podatkov si lahko ogledate na straneh Zasebnost (Privacy) – dajk.si in mobilnazaga.com

DAJK, Dejan Klančar s.p., Šolska ulica 1, Loče je upravljalec osebnih podatkov, ki jih posreduje (subjekt podatkov: vi, kupec, obiskovalec itd.). Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:

E-mail naslov;
Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka;
Piškotke;
Google Analytics sledenje obiska;
Povezave z osebnimi profili na socialnih skupinah.
Vsak osebni podatek po vrsti podatka pridobimo glede na nujnost in z ločenim soglasjem.

Zakaj jih potrebujemo?

Vaše osebne podatke potrebujemo za naslednje storitve:

E-mail naslov za odgovarjanje na vaša e-mail sporočila ali sporočila, poslana preko kontaktnih obrazcev;
E-mail naslov za pošiljanje ponudb in e-novic;
Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za sprejemanje rezervacij, povpraševanj in pošiljanje ponudb ali v zvezi z izpolnitvijo drugih Vaših zahtev;
Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za nakup darilnih bonov, voucherjev ali storitev in predmetov v zvezi z našo ponudbo;
E-mail naslov za avtomatiziran marketing (potrjevanje rezervacij, zahvale za prijave in podobno);
Piškotki za delovanje spletnih stran;
Komuniciranje preko socialnih skupin z osebnimi profili, ki potrdijo povezavo z nami;
Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za občasne nagradne igre ali druge promocijske akcije z vašim predhodnim dovoljenjem;
Agregirane podatke iz Google Analytics za sledenje obiska in interno analitiko, s katero bomo izboljševali vsebine.
Kaj počnemo z osebnimi podatki

Vaši osebni podatki so obdelani v DAJK, Dejan Klančar s.p., Šolska ulica 1, Loče, ki je lociran v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje podatkov v Sloveniji ali znotraj Evropske unije.

Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkov, razen, če je to potrebno zaradi zakonodaje.

Kako dolgo jih hranimo

V skladu z zakonom ali pravilnikom o hrambi podatkov, smo dolžni hraniti vaše podatke glede na urnik hrambe osebnih podatkov (maksimalna doba je 20 let ali manj). Po tem obdobju bodo vaši osebni podatki arhivirani. Vse osebne podatke, ki jih hranimo za obveščanje, trženje in podporo, bomo hranili, dokler nas ne obvestite, da ne želite več prejemati teh informacij s klikom na gumb Odjava ali s pomočjo obrazca o ukinitvi soglasja (dajk.si ali na http://prity.si), vendar ne več, kot je maksimalna doba hrambe. Za več informacij o načrtu hrambe osebnih podatkov glejte Politiko varovanja (http://digama.si ali na http://prity.si).

Kakšne so vaše pravice?

Če mislite, da so osebni podatki, ki jih imamo o vas, napačni ali nepopolni, imate možnost, da pošljete zahtevo o pregledu teh podatkov, jih popravite ali jih izbrišete. Pišite nam preko (Obrazec za zahtevek za dostop do podatkovnih podatkov – dajk.si ali na mobilnazaga.com)

V primeru, da se želite pritožiti, kako smo obdelali vaše osebne podatke, se obrnite na koordinatorja oz. pooblaščeno osebo za varstvo podatkov oz. DPC (Data Protection Contact) na e-naslov dpo@dajk.si ali pisno na DAJK, Dejan Klančar s.p., Šolska ulica 1, Loče.

Naš DPC bo nato preučil vašo pritožbo in vas kontaktiral o rešitvi zadeve. Če še vedno menite, da vaši osebni podatki niso bili ustrezno obdelani v skladu z zakonom, se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca in vložite pritožbo pri njem. S posebnim obrazcem, ki ga najdete na strani Zasebnost (dajk.si ali na mobilnazaga.com) lahko zahtevate dostop do politik in dokumentov, ki so povezani z zasebnostjo.

Povezani dokumenti:

Politika varovanja osebnih podatkov

Obvestilo o zasebnosti

Soglasje za obdelavo podatkov

Umik soglasja za obdelavo podatkov

Obrazec za dostop do osebnih podatkov

Loče, 12.2.2019

DAJK Dejan Klančar s.p. 

Vsa žagarska oprema na enem mestu
Tel: 070 77 00 55
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
close-link

TRAK-MET
v Sloveniji zagotavlja 24 mesečno garancijo!

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
close-link

ZGODBO USTVARJAMO SKUPAJ

Zelo bomo veseli, če boste stran delili s prijatelji
close-link
Pomagajte nam pri ustvarjanju zgodbe
close-image