Project Description

Izjemno robustna in popolno opremljena vrhunska žaga s 50 mm širokim tračnim listom

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Tračna žaga Trak-Met TTP-600 PREMIUM PLUS

Tračna žaga Trak-Met TTP-600 PREMIUM PLUS je evolucijska nadgradnja modela TTP-600 STANDARD. Razvita je bila za razrez hlodovine več kot 20 m3/8h z zelo dobro natančnostjo in gladkim rezom. Močna “PREMIUM” hidravlika, ki je nameščena na izredno masivnem profilu, 200mm x 120mm x 6mm, zagotavlja zelo visoko stabilnost žage pri delu, kar olajša manevriranje velikih hlodov težkih do 5 ton. Temu primerno so dizajnirana tudi nosila za hidravlične elemente, ki so narejena kar iz 10 mm jekla. Žago je možno že v serijski opremi upravljati preko oddaljene stacionarne konzole.

Kolesa (koluti) s premerom 600 mm in tesno prileganje posebnega jermena preprečujejo, da bi žagovina in smola prišli med jermen in kolesi (koluta). Vse to zagotavlja maksimalno dolgo življenjsko dobo žaginega lista. Možna je uporaba bimetalnega lista širine 50 mm in debelina 1,27 mm oz. 1,40 mm. Uporaba takega rezila zagotavlja stabilno delo, znatno omejuje valovanje reza in omogoča natančno žaganje vse tja do 0,2 mm.

OSNOVNA OPREMA
DODATNA OPREMA
SESTAVITE SI ŽAGO

Zmogljivost žage

Max. dolžina hloda: 4,8 m (možnost dokupa podaljškov)
Max. premer hloda: 90 cm (opcija 120 cm)

Napajanje žage

Moč el. motorja: 15 kW (18,5 kW, 22 kW in 30 kW opcija)
Napajalna moč:  20,5 kW (400v)

Dimenzije žage

D x Š x V: 6,0 m x 2,2 m x 2,4 m
Teža: 2450 kg (osnovna oprema)

V našem podjetju imamo ekskluzivno zastopstvo za trženje izdelkov priznanega poljskega proizvajalca žagarske opreme Trak-Met. V prodajnem programu najdete različne tračne žage: vertikalne, horizontalne, večlistne, mobilne, tudi širokolistne, robilnike (žamarje), cepilnike in še mnogo več.

Pri izdelavi varnih in zanesljivih strojev ni kompromisov. Dobavitelji strojnih podsklopov so evropska podjetja, in sicer: SIEMENS Nemčija – elektromotorji, SCHNEIDER ELECTRIC Francija – avtomatizacija in nadzorni sistemi, CHIARAVALLI Italija- prenosni zobniki, HELUKABEL Nemčija – kabli in kanali, OPTIBELT Nemčija- jermenice in jermeni, WINTERSTEIGER Avstrija – tračne žage, HELIOS Slovenija – premazi in barve, FAG / SKF – ležaji in GAMTECH / HYDROPRES – hidravlični pogoni.

Trak-Met uspešno izvaža svoje stroje v Nemčijo, Avstrijo, Norveško, Švico, Francijo, Češko, Slovaško, Šrilanko … in sedaj tudi v Slovenijo.