Kraj, v katerem bivamo, se lahko pohvali s tradicionalnim kmečkim praznikom. Tudi letos, natančneje 25.8.2019, je pod okriljem Kulturnega društva Loče potekal že 47. kmečki praznik s povorko in prikazom starih običajev, pristnimi kulinaričnimi razvajanji v družbi odličnih okoliških vinogradnikov ter domačo glasbo.

K pestri ponudbi pa smo letos prvič prispevali tudi mi, podjetje DAJK, kjer smo se predstavili  z našo najmanjšo tračno žago evropskega proizvajalca Trak-Met TTP-600 ECONOMY, tračnimi listi Fenes in Armoth ter brusilnico tračnih listov DAJK.

Tračna žaga Trak-Met TTP-600 ECONOMY je najmanjša tračna žaga, ki jo ponujamo v našem programu. Žaga je posebej primerna za manjše uporabnike, domače mojstre in kmetovalce. Če potrebujete močno, enostavno, vendar kvalitetno ter cenovno ugodno manjšo tračno žago, potem je Trak-Met TTP-600 ECONOMY pravi izbor, saj zagotavlja tehnično zanesljivost stroja in zelo visoko natančnost žaganja do 1 mm.

Za obiskovalce je bila najbolj zanimiva demonstracija 2 mm tankega reza, kar smo zabeležili tudi v spodnjem video posnetku.

Zavaljujemo se organizatorjem, še posebej g. Srečku Firštu za priložnost, da smo lahko sodelovali na tradicionalni lokalni prireditvi kot tudi vsem obiskovalkam in obiskovalcem, ki so se ustavili pri nas in izmenjali mnenja ter izkušnje. Zagotovo se srečamo tudi prihodnje leto!