Mobilna tračna žaga TTP-600 PREMIUM MOBILE je večja mobilna žaga, ki jih ponujamo na slovenskem trgu. Osnova je tračna žaga TTP-600 PREMIUM, ki pa je postavljena na tandemsko podvozje (2 osi)  priznanega nemškega proizvajalca podvozji KNOTT.

Posebej je pomembno povdariti, da ima mobilna žaga TTP-600 PREMIUM MOBILE  homologacijski COC certificat. To pomeni, da boste omenjeno žago brez težav registrirali v prometu kjerkoli v EU.

Tokrat vam predstavljamo mobilno tračno žago TTP-600 PREMIUM MOBILE, ki smo jo predali v uporabo stranki v Sloveniji.

Oprema mobilne tračne žage TTP-600 PREMIUM Mobile

Mobilna tračna žaga TTP-600 PREMIUM MOBILE ima tako kot njena stacionarna “sestra” TTP-600 PREMIUM popolno opremo, ki vam bo močno olajšala delo. Njena oprema vsebuje:

Mobilna tračna žaga TTP-600 PREMIUM MOBILE ima serijsko vgrajene električne pomike za vertikalni pomik žagalne glave (v kombinaciji z računalnikom ISP-010), kot tudi za horizontalni pomik (naprej / nazaj). Hitrost horizontalnega pomika je brezstopenjska kar nam omogoča frekvenčni regulator Schneider.

Hlodovina ni nikoli čista in brez tujkov. Vedno je prekrita z blatom, peskom ali pa zelo grobim lubjem v katerem se nabere umazanija. Predrezilo očisti del hlodovine v katerega bo zarezal tračni list. Tako bodo tračni listi ostali dlje časa ostri in hkrati imeli daljšo življensko dobo. V podjetju DAJK smo trdno prepričani, da je predrezilo »nujna« dodatna oprema vredna vsakega €.

Računalnik ISP-010 vam bo v izjemno pomoč pri razrezu hlodovine. Z njim boste enostavno in nadvse natančno določili debelino rezanega materiala. Računalnik bo samodejno upošteval debelino tračnega lista in višino žage samodejno nastavil na željeno mero. Računalnik ISP-010 je resnično enostaven za uporabo in prepričani smo, da ga boste obvladali v manj kot 1 uri uporabe.

Upravljanje stabilnosti tračnega lista je izvedeno s premičnim sistemom desne rolice. To vam omogoča, da bo stabilnost tračnega lista kar se da optimalna, ne glede na to ali boste rezali hlod premera 15 ali pa 60 cm.

Elektro-magnetni ventil vam bo vodo za hlajenje in čiščenje tračnega lista odprl in zaprl samodejno.

PREMIUM hidravlični paket za manipulacijo hlodovine je “Martin Krpan” tračne žage TTP-600 PREMIUM MOBILE.

Paket vsebuje naslednje komponente:

  • 4x stranski podporniki (prisloni)
  • 1x centralni primež za trden oprijem hloda
  • 1x verižno obračalo za obračanje hloda v obe smeri
  • 1x nivelirni valj s pogonom
  • 1x nivelirni brez pogona

Brez najmanjšega dvoma vam zagotavljamo, da takšne opreme nima nobena tračna žaga v tem rangu.

Video predstavitev mobilne tračne žage TTP-600 Premium Mobile