Project Description

Potrebujete več informacij?

Pošljite vprašanje

Wintersteiger razvija in proizvaja karbidne in Stellite® žagine liste za les in hrano. Proizvaja tudi lastne stroje za tanko rezanje, ki so vedno opremljeni z njihovimi žaginimi listi in oblikovani tako, da ustrezajo individualnim zahtevam stroja in strank. Nemško znanje, nemška kvaliteta!

V nadaljevanju vam ponujamo, po našem mnenju, izbor tračnih listov, ki najbolj izstopajo s svojo inovativnostjo in kvaliteto. Listi so primerni za tračne žage Trak-Met, Woodmizer, Logosol, ipd.

Izbor tračnih listov

Tračni list

Wintersteiger X-CUT (Stellite®)

Wintersteiger X-CUT (Stellite®)

Tračni list s tehnologijo Stellite®, kjer je vsak tretji zob “stelitiran”

Wintersteiger X-CUT (Stellite®) je resnično edinstven tračni list. Njegova posebnost je stelitiran vsak tretji zob, kar zagotavlja vrhunsko zmogljivost in odlično končno obdelano površino rezanega lesa. Zaradi njegove posebnosti je list sicer malce dražji kot ostali klasični listi, vendar pa neprimerno bolj ugoden kot povsem stelitiran tračni list. Med opravljenimi preizkusi v našem podjetju (Mobila žaga DAJK) je bilo ugotovljeno, da lahko ta rezila delujejo neprekinjeno, povprečno 4 ure brez brušenja.

mehak in trd les

22.2mm (7/8”)

4004 mm (158”), 4670 mm (184”) in po naročilu

32mm, 35 mm, 50 mm*

*po naročilu

Trak-Met, Woodmizer, Logosol ipd.

DAJK-ova ocenitvena lestvica

Trdota zobov 100%
Produktivnost 95%
Cena lista 70%

Smo vas prepričali?

List lahko naročite v naši spletni prodajalni
NAROČITE

Vedno na voljo za vas

Če vam nismo uspeli odgovoriti na vaša vprašanja in želite več informacij, nam sporočite in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.

POŠLJITE VPRAŠANJE